100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S70 2.4 AWD 144PK
Bouwjaar 11-1996 - 05-1999

ABS sensoren VOLVO S70 (874) 2.4 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw VOLVO S70
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 30417
Levertijd 2-3 dagen
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Motorcode: B5244T
Lengte: 1345/1720 mm
Lengte: 1720 mm
Gewicht: 0,21 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
58% Korting
148,20
352,86
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wij controleren altijd bij de VOLVO S70 (874) 2.4 AWD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO S70 (874)

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.