WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S70 2.4 Blu-Fuel 140PK
Bouwjaar 07-1997 - 09-2000

ABS sensoren VOLVO S70 (874) 2.4 Blu-Fuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO S70 (874) 2.4 Blu-Fuel

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO S70 (874) past. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Elke VOLVO heeft een eigen VIN-nummer. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLISUZUMAZDACHRYSLERSKODA. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.