WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 2.5 170PK
Bouwjaar 11-1996 - 10-1998

ABS sensoren VOLVO S90 (964) 2.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ATE, Textar, Pagid en TRW Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATMASERATIISUZULEXUS. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO S90 (964) 2.5

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO S90 (964), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.