WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO S90 2.5 179PK
Bouwjaar 11-1996 - 10-1997

ABS sensoren VOLVO S90 (964) 2.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO S90 (964) 2.5

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Elke VOLVO S90 (964) heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGVOLVONISSANMASERATI.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.