WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V50 1.8 FlexFuel 125PK
Bouwjaar 01-2005 - 12-2010

ABS sensoren VOLVO V50 (545) 1.8 FlexFuel

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO V50 (545) 1.8 FlexFuel

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO V50 (545) komen. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELSKODAFERRARI. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO past. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.