WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V50 2.4 AWD 170PK
Bouwjaar 08-2006 - 12-2009

ABS sensoren VOLVO V50 (545) 2.4 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO V50 (545) 2.4 AWD

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Je kunt bij ons betalen via overboeking, AfterPay en iDeal Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VOLVO V50 (545) past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.