100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO V70 II 2.3 265PK
Bouwjaar 10-2000 - 09-2004

ABS sensoren VOLVO V70 II (285) 2.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO V70 II (285) 2.3

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZDODGEKIADACIANISSAN.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VOLVO V70 II (285), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.