WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC60 2.4 D / D3 / D4 AWD 163PK
Bouwjaar 05-2008 - 02-2017

ABS sensoren VOLVO XC60 (156) 2.4 D / D3 / D4 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO XC60 (156) 2.4 D / D3 / D4 AWD komen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VOLVO XC60 (156).

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIPLYMOUTHFERRARIFIATROVER. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel.