WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VOLVO
Gekozen auto:VOLVO XC70 II 2.4 D / D4 AWD 163PK
Bouwjaar 08-2007 - heden

ABS sensoren VOLVO XC70 II (136) 2.4 D / D4 AWD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VOLVO XC70 II (136) 2.4 D / D4 AWD

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VOLVO XC70 II (136) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOTOYOTAROVERLAND ROVER. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij controleren altijd bij de VOLVO dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.