ABS sensoren VW VOLKSWAGEN

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

De werking van een ABS-sensor

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf.

ABS-sensoren in het wiellager

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Vieze ABS-sensoren op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle vw volkswagen abs sensoren op RemOnderdelen.nl