100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN CADDY III Stationwagen (2KB, 2KJ, 2CB, 2CJ) 1.9 TDI 4motion 105PK
Bouwjaar 05-2008 - 08-2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN CADDY III Stationwagen (2KB, 2KJ, 2CB, 2CJ) 1.9 TDI 4motion

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN CADDY III Stationwagen (2KB, 2KJ, 2CB, 2CJ) 1.9 TDI 4motion

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSFERRARISKODASUBARUKIA. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.