WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOL II 1.6 99PK
Bouwjaar 12-1999 - 06-2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOL II 1.6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOL II 1.6 past. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het veiligheidssysteem staat in verbinding met een computer. Deze computer krijgt gegevens over de wielsnelheid. De wielsnelheid wordt gelezen door de ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOL II

Elke VW VOLKSWAGEN heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.