100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.3 54PK
Bouwjaar 08-1983 - 07-1986

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.3

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155) 1.3

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF I Cabriolet (155), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

APK-afkeur van ABS-sensor

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.