WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 116PK
Bouwjaar 08-2006 - 11-2008

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.