100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion 140 PK
Bouwjaar 08.2004 - 11.2008

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1) 2.0 TDI 16V 4motion komen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN GOLF V (1K1), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.