WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5) 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 06-2007 - 07-2009

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Je kunt bij ons betalen via AfterPay, Creditcard en PayPal

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5) 2.0 TDI

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF V Variant (1K5) past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.