WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 1.4 TSI 160PK
Bouwjaar 10-2008 - 11-2012

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 1.4 TSI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1) 1.4 TSI past. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERMAZDACITROENLEXUS. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN GOLF VI (5K1)

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.