WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2) 2.5 170PK
Bouwjaar 07-2008 - 10-2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2) 2.5

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2) 2.5 komen.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN JETTA III (1K2)

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERAUDIIVECOMAZDA. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.