100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 D Syncro 69PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1992

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 D Syncro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 D Syncro

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bendix en Textar Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.