100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 Syncro 90PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1992

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 Syncro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) 2.4 Syncro

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 I Open laadbak/ Chassis (281-363) past. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISUZUKIPORSCHE. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.