100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.5 TDI 102 PK
Bouwjaar 05.1996 - 08.1999

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.5 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.5 TDI

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULANCIAMASERATIPORSCHEBEDFORDDAIMLER. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Elke VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) heeft een eigen VIN-nummer. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas.

APK-afkeur van ABS-sensor

Als de ABS-ring in een wielnaad zit, kunt u dit zien aan de aansluitingen op de wielnaad. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.