100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI 131PK
Bouwjaar 01-1999 - 01-2002

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) 2.8 TDI

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. Elke VW VOLKSWAGEN LT 28-35 II Bus (2DB, 2DE, 2DK) heeft een eigen VIN-nummer. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSUALFA ROMEOFIATDAF. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Gietijzer komt minder veel voor als component. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen.