WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4 TD Syncro 102PK
Bouwjaar 08-1991 - 07-1992

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4 TD Syncro

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) 2.4 TD Syncro dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke VW VOLKSWAGEN LT 40-55 I Open laadbak/ Chassis (293-909) heeft een eigen VIN-nummer. Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Je kunt bij ons betalen via iDeal en AfterPay De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.