100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) 1.9 TDI 84PK
Bouwjaar 01-2006 - 11-2009

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) 1.9 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) 1.9 TDI komen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Elke VW VOLKSWAGEN MULTIVAN V (7HM, 7HN, 7HF, 7EF, 7EM, 7EN) heeft een eigen VIN-nummer. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMASERATISUBARUROVERFERRARI. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN

Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.