WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) 1.6 GLi 110PK
Bouwjaar 08-1977 - 07-1980

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) 1.6 GLi

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

APK-afkeur van ABS-sensor

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32) 1.6 GLi

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN PASSAT (32). U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.