WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365) 2.0 TSI 4motion 210PK
Bouwjaar 01-2012 - 12-2014

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365) 2.0 TSI 4motion

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365) 2.0 TSI 4motion

Het ABS-systeem is zowel elektronisch als hydraulisch. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke VW VOLKSWAGEN PASSAT ALLTRACK (365) heeft een eigen VIN-nummer. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe pistons. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Gietijzer komt minder vaak voor als component.

APK-afkeur van ABS-sensor

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSDAFALFA ROMEOJEEPCITROEN. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor.