100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 16V 75 PK
Bouwjaar 10.2001 - 05.2008

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 16V

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.
ABS sensor voorzijde
ABS sensor achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) 1.4 16V

De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAMASERATILAMBORGHINIINFINITI. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN POLO (9N_) past. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Je kunt bij ons betalen via PayPal, Creditcard en MisterCash Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VW VOLKSWAGEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.