WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.4 84PK
Bouwjaar 05-1996 - 07-2002

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.4

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.4

Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!