100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.9 SDI 65PK
Bouwjaar 06-1996 - 09-2001

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.9 SDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) 1.9 SDI

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN POLO CLASSIC (6V2) komen. Soms zit de ABS-ring ook in het wiellager. Als de ring dan kapot is, moet het wiellager gedemonteerd en vervangen worden. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

APK-afkeur van ABS-sensor

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp.