100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TDI 140PK
Bouwjaar 08-2008 - 11-2017

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

voorzijde
achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) 2.0 TDI. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN SCIROCCO (137, 138) komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Lucas, ABS, Bendix en Bosch

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN

Een ABS-sensor voor op uw auto koopt u goedkoop bij AutoOnderdelenExpert.nl. Door middel van uw kenteken vindt u altijd de juiste sensor. Op onze website krijgt u ook minimaal 50% korting. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATHYUNDAIGMCALFA ROMEOLEXUS.