WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI 211PK
Bouwjaar 04-2006 - 05-2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 TDI komen. De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDALAMBORGHINIGMCKIASUZUKI. Elke VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) heeft een eigen VIN-nummer.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN

Om de auto tot stilstand te brengen in de meest extreme omstandigheden, hebben veel moderne voertuigen nu ABS op het remsysteem zitten. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De ABS-ring in een wiellager is ook een ABS-sensor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.