WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 V6 TDI 240PK
Bouwjaar 11-2007 - 05-2010

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 V6 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7) 3.0 V6 TDI

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TOUAREG (7LA, 7L6, 7L7). Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger.

APK-afkeur van ABS-sensor

De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAHONDADODGEJAGUARVOLVO. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN komen.