WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Open laadbak/ Chassis 1.6 TD 69PK
Bouwjaar 08-1985 - 07-1987

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Open laadbak/ Chassis 1.6 TD

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Open laadbak/ Chassis 1.6 TD

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER III Open laadbak/ Chassis. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck.

APK-afkeur van ABS-sensor

Zowel zender als ontvanger zijn nodig om een signaal op te kunnen vangen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Daardoor wordt de auto weer bestuurbaar. De ABS-sensor is de zender en geeft, via de computer, informatie door aan de ABS-pomp.