WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6 204PK
Bouwjaar 06-2000 - 04-2003

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH) 2.8 VR6. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIBUICKOLDSMOBILELINCOLN.

APK-afkeur van ABS-sensor

Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De sensoren kunnen ook vies zijn. Hierdoor kan het ABS-systeem niet goed werken aangezien het signaal niet goed door kan komen wegens het vuil. Het is belangrijk om te weten of het een losse sensor is, of dat de sensor bijvoorbeeld gemonteerd zit op de wielnaaf of wiellager.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Bestelwagen (70A, 70H, 7DA, 7DH)

Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. De magnetische ring is gemakkelijk te vinden door een metalen plaatje te gebruiken. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN dealer of de onderdelen passen op uw auto.