WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D 1.8 67PK
Bouwjaar 12-1990 - 07-1992

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D 1.8

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De uitleessensor zit vaak in de buurt van het wiel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D 1.8 komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De sensoren zijn elektrisch en ook gemonteerd bij de wielen.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELOLDSMOBILEBMWLANCIACADILLAC. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen.

APK-afkeur van ABS-sensor

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VW VOLKSWAGEN. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. De ABS-sensor komt in verschillende uitvoeringen. De sensor geeft en leest signalen om het ABS-systeem van uw auto in- of uit te schakelen.