100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D 2.8 VR6 204PK
Bouwjaar 06-2000 - 04-2003

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D 2.8 VR6

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

Zelf demonteren van een ABS-sensor

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De ABS-ring werkt samen met de ABS-pomp en ABS-sensor. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Deze pomp zorgt ervoor dat de ABS in werking treedt en dat er pompend geremd wordt.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D 2.8 VR6

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Wij controleren altijd bij de VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER IV Open laadbak/ Chassis (70E, 70L, 70M, 7DE, 7D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

APK-afkeur van ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De signaalgever zit vaak in een wiellager of zit bevestigd als een ring op de aandrijfas. De ABS-sensor los monteren is een eenvoudig klusje. Maar de losse sensor zit vaak op het chassis. Daardoor wordt het een lastiger klusje om op te lossen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZMAZDASUBARUDAFBUICK.