WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 05-2010 - 08-2015

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Bij aanschaf van een ABS-sensor is het belangrijk om de juiste te kopen. Als de sensor kapot is en deze zit in de wielnaaf, dan moet de hele wielnaaf vervangen worden. Een goed werkend ABS-systeem is belangrijk voor de veiligheid en wordt vanwege die reden dan ook meegenomen in de APK. Zo voorkomt men ongelukken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Bestelwagen (7HA, 7HH, 7EA, 7EH) 2.0 TDI

Tussen het remsysteem zit ook een ABS-pomp. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. De ABS-ring zit doorgaans op de aandrijfas, de remschijf of de wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDAJAGUARPLYMOUTHROVERDAF.