WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VW VOLKSWAGEN
Gekozen auto:VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ 2.0 TDI 136PK
Bouwjaar 05-2010 - 08-2015

ABS sensoren VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ 2.0 TDI

De ABS-sensor zorgt ervoor dat het ABS-systeem van uw auto werkt. De sensoren geven een impuls door aan de computer. Die zorgt er vervolgens voor dat het ABS-systeem gaat werken. Een ABS-sensor is een elektronisch onderdeel. Dit onderdeel kan snel kapot gaan doordat het onder de auto zit. Hier krijgt de sensor veel te maken met water en modder. Bij moderne voertuigen zitten de sensoren vaak in de wielnaven. Wanneer de ABS-sensor dan defect is, kan het zo zijn dat de complete wielnaaf vervangen moet worden.

achterzijde

APK-afkeur van ABS-sensor

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het is van groot belang om de sensoren goed schoon en vrij van vuil te houden. Als de losse ABS-sensor kapot is, is het gemakkelijk en goedkoop om deze te vervangen. Het wordt een ander verhaal als het gaat om de ABS-computer of de regelunit. Vaak is het prijziger om dit te vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ 2.0 TDI past.

Vieze ABS-sensoren op uw VW VOLKSWAGEN TRANSPORTER V Open laadbak/ Chassis (7JD, 7JE, 7JL, 7JY, 7JZ

De door ons uitgezochte sensoren zijn altijd passend voor op uw auto. Het is erg belangrijk om de ABS-ring goed schoon te houden met een remreiniger. Op AutoOnderdelenExpert.nl is het eenvoudig om de juiste sensor te vinden middels onze kentekencheck. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Zelf demonteren van een ABS-sensor

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZVW VOLKSWAGENMITSUBISHISEATLINCOLN. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.