Draagarmen

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Voorste draagarm controleren

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Draagarmen met fuseekogels

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.