WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Draagarmen

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Voorste draagarm controleren

APK is voor uw eigen veiligheid. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

De perfecte draagarm vinden voor uw auto

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.