Draagarmen

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Achterste draagarm inspecteren

Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. APK is voor uw eigen veiligheid. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.

Bekijk ook alle auto onderdelen voor uw auto op RemOnderdelen.nl