Draagarmen ALFA ROMEO

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.

Draagarm monteren op een auto

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Bekijk ook alle alfa romeo draagarmen op RemOnderdelen.nl