brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK 112PK
Bouwjaar 09-1997 - heden

Draagarmen ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde, rechts, onder
Draagarmen voorzijde, rechts, boven
Draagarmen achterzijde, rechts, onder

Voorste draagarm controleren

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 156 (932_) 1.6 16V T.SPARK dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Kapotte draagarm herkennen

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Je kunt bij ons betalen via iDeal Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. In de zomer schuren de draagarmen vaak.

De perfecte draagarm vinden voor uw ALFA ROMEO 156 (932_)

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO past.