100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 2.0 16V T.SPARK 155PK
Bouwjaar 09.1997 - 06.2002

Draagarmen ALFA ROMEO 156 (932_) 2.0 16V T.SPARK

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ALFA ROMEO 156 (932_) 2.0 16V T.SPARK past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Achterste draagarm inspecteren

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De arm bevat ook fuseekogels. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 (932_)

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPCHEVROLETSKODAJAGUAR. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.