100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 156 Sportwagon 1.9 JTD 16V 140 PK
Bouwjaar 11.2002 - 05.2006

Draagarmen ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_) 1.9 JTD 16V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIAROVERBUICKSKODAVW VOLKSWAGEN. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO 156 Sportwagon (932_)

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Achterste draagarm inspecteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Chassis-onderdelen verslijten snel. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.