100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTDM 8V 120 PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Draagarmen ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTDM 8V

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 (939_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Chassis-onderdelen verslijten snel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.