100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 159 1.9 JTS 160PK
Bouwjaar 09.2005 - 11.2011

Draagarmen ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTS

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAFORDRENAULTCHRYSLERDAIHATSUSUZUKI.

Speling op draagarmrubbers

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO 159 (939_) 1.9 JTS komen. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO 159 (939_)

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Ook voor de stuurdelen geldt dit.