100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO 166 2.4 JTD 150PK
Bouwjaar 04.2002 - 06.2007

Draagarmen ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Lager, wiellagerbehuizing achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de ALFA ROMEO 166 (936_) 2.4 JTD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO 166 (936_)

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ALFA ROMEO komen. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.