Draagarmen ALFA ROMEO RZ

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Draagarm monteren op een auto

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO RZ

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Bekijk ook alle alfa romeo rz draagarmen op RemOnderdelen.nl