Draagarmen ALFA ROMEO SZ

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Geen types gevonden

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Draagarmen bestellen voor uw ALFA ROMEO SZ

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Elke ALFA ROMEO heeft een eigen VIN-nummer. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Draagarm monteren op een auto

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.

Bekijk ook alle alfa romeo sz draagarmen op RemOnderdelen.nl