Draagarmen AUDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Chassis-onderdelen verslijten snel.

De perfecte draagarm vinden voor uw AUDI

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. De arm bevat ook fuseekogels. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Voorste draagarm controleren

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINILINCOLNHONDAFERRARIMITSUBISHI. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.