Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Draagarmen AUDI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen via kenteken

Vind passende draagarmen via je kenteken

Kies je AUDI model

Speling op draagarmrubbers

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDABEDFORDSAABVW VOLKSWAGEN. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Achterste draagarm inspecteren

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Draagarmen bestellen voor uw AUDI

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Tot 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen